KALENTERI   -   TAPAHTUMIA   -   AJANKOHTAISTA

15.06.2022 Kerhoillan kohteena on Päntäneen mystinen saniaislehto. Saniaisten seassa kukkivat kauniina lehtokuusama, metsäorvokki sekä metsätähti. Metsäkielo on myös aloittamassa kukintaansa. Vanhat kaatuneet puut kasvattavat erilaisia kääpiä. Kohteemme on lähikuvaajan paratiisi. Lähdemme liikkeelle kaupungintalon parkkipaikalta klo 19. Ota mukaan kaffetta tai mehua. Jalusta on myös hyvä olla mukana. Possumunkit tarjoaa kameraseura.
T Hannu Isomäki, pj
20.07.2022 Kerhoilta 19:00.
17.08.2022 Kerhoilta 19:00.
21.09.2022 Kerhoilta 19:00.
19.10.2022 Kerhoilta 19:00.
16.11.2022 Kerhoilta 19:00.
21.12.2022 Kerhoilta 19:00.
18.01.2023 Kerhoilta 19:00.

TIEDOTTEITA

Ohjeita kuvaamisesta julkisella paikalla sekä kuvan julkaisemisesta

Tarvitsemme jäsenten yhteys- yms. tiedot jäsenrekisteriä varten.
Kätevimmin se käy tällä lomakkeella
Myös KKS palautelomake käy tarkoitukseen.
Kameraseuran jäsenmäärän kehityksestä on Tatun tekemä graafi. Kehitys on ollut suotuisaa viime vuosina.
Logokilpailun voittajaksi äänestettiin hyvien ehdotusten joukosta Vesa Isomäen teos.

Valikkopalkin yläosassa komeilevaa logoa tekijä selittää seuraavasti:
  • Neliskulmainen muoto digikuvausmaailmasta "muistikortti".
  • Joki, jonka muotokieli esittää kauhaa.
  • Filmikuvausta kuvaa negatiivin reunus.
  • Muodon kääntäminen kulmalleen luo salmiakkikuvion, joka symboloi pohjalaisuutta.
    Postituslista. Tehokkaampaa tiedottamista varten on perustettu postituslista, jolle voi ilmoittaa itsensä kks:n palautelomakkeella, tai spostilla suoraan makelle.
    Kameraseuran sivujen alaisuuteen on avattu keskustelufoorumi, jonka aihelistalle pääsee sivuston vasemman reunan alimmalla napilla. Foorumille pääsee kirjoittelemaan täyttämällä rekisteröintilomakkeen, jolla saa salasanan sähköpostiinsa. Foorumi voi keskustelun ja keskinäisen tiedon jakamisen lisäksi toimia tiedotuskanavana tämän sivun "jatkeena".
    Kuvien kommentointi. Kameraseuran sivuille on avattu palsta, jossa kommentoidaan kuvia. Kuvia voi lähettää kuka tahansa, ja kommentointi tapahtuu kerhoilloissa. Joka kuukausi palstalle lisätään muutama kuva kommentteineen ilman kuvaajan nimeä, riippuen siitä miten niitä paljon saadaan. Kuvat saa lähettää sähköpostilla mieluusti vähintään 800*600 koossa. Ei muuta kuin kuvia tulemaan !!